תמי אימי מכון למחקר ופיתוח
גודל טקסט:
שינוי צבעי האתר:
מקשי קיצור
S - עבור לתוכן העמוד
1 - עמוד הבית
4 - חיפוש
הצהרת נגישות

חלבונים, סיבים ורכז פירות

עומדים לרשותנו הידע והתשתיות למיצוי חלבונים ממקורות שונים (אפונה, חומוס וכו') בקנה מידה תעשייתי. תמי-אימי רשמה פטנט על מיצוי חלבונים שיוביל להורדת מחירים ועליה בתפוקה. תחומי הפעילות שלנו כוללים המרת סיבים ממי קולחין לתוספי תזונה בערך גבוה והכנת ריכוזי אבקת פירות מרימונים, ענבים וכו'.